NZPPA 7th Annual Payroll Leaders' Summit – Conference Programme

DRAFT V9 (subject to change)

16 September 2021, 9am to 4.45pm

	Session		
Time	time	Session Title/Overview	Speaker/s
8.50am –		Webinar waiting room will open	
9am 9am –	5mins	MC Introduction	Gary HOLLIER – Payroll
9.05am	5111113		Manager & MC
9.05am -	35mins	Preparing for changes in the payroll legislative landscape;	Chris Mar (Manager –
9.40am		for you and your payroll provider	Product & Compliance,
			Datacom Employer
			Services)
9.40am -	45mins	Fletcher Team Presentation	Amit Narayan, Katy
10.25am			Ramesh, Cheryl O'Brien,
			Тери Кеа
10.25am -	20mins	Morning Tea Break	
10.45am 10.45am -	60mins	MENTAL HEALTH & MENTAL ILLNESS UNPACKED	Jordan Smith, National
10.45am	oomins	MENTAL HEALTH & MENTAL ILLNESS ONFACKED	Relationship Manager
11.45011			for Raise
11.45am –	30mins	Payroll: A piece of cake	Natalia Mamea, Head
12.15pm			of Payroll Services,
			Fonterra
12.20pm –	35mins	Lunch	
12.55pm			
12.55pm –	60mins	Motivational Speaker: Getting Your Recipe Right	Jo Seagar, Celebrity
1.55pm	35mins	Employment Low Lindete	Cook
1.55pm – 2.30pm	55111115	Employment Law Update	Julia Hurren, Senior Associate, Duncan
2.30011			Cotterill
2.30pm – 3pm	30mins	Leading a Payroll Outsourcing Team (and will talk about	Warick Heads
		recruitment as part of that and finding the right people).	National Director
			Payroll Services, FINDEX
3pm –	20mins	Afternoon Tea Break	
3.20pm			
3.20pm –	40mins	Fair Pay Agreements	Alan McDonald, Head
4.00pm			of Advocacy & Strategy,
	1		EMA
4.00pm	10minc	NZDRA Now Initiativos: NZDRA Now loadorship Dovelopment	David Lonking NIZDDA
4.00pm – 4.40pm	40mins	NZPPA New Initiatives: NZPPA New leadership Development Programme – First Steps, Payroll Apprenticeships and NZPPA	David Jenkins, NZPPA
4.00pm – 4.40pm	40mins	Programme – First Steps, Payroll Apprenticeships and NZPPA	David Jenkins, NZPPA CEO
	40mins		